Nakłuwacz do mięsa Browin

20,00 zł
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie

 

 ✭ Kurier 17zł   ✭ Paczkomat 13zł

Nakłuwacz do mięsa Browin to dodatek kuchenny, pozwalający na przygotowanie soczystych steków oraz odpowiednie skruszenie czerwonego mięsa.

Przygotuj idealne mięso

Nakłuwanie mięsa znacząco skraca czas jego smażenia i pieczenia. Zastosowanie nakłuwacza powoduje także, że przyprawy głębiej wnikają w mięso, co oczywiście poprawia jego smak i aromat. Mięso można także nakłuwać przed peklowaniem i marynowaniem.
Nakłuwacz do mięsa jest przydatny w codziennym przygotowywaniu posiłków oraz sezonie grillowym.

Prosty w użytkowaniu

Użytkowanie nakłuwacza jest niezwykle proste. Wystarczy przyłożyć tłuczek do porcji mięsa i wciskać na całej powierzchni. Ostrza wykonane ze stali nierdzewnej, która nie przenosi smaków i jest odporna na korozję. Siekacz Browin ma profilowany uchwyt z polimeru, co zapewnia wygodę i umożliwia nakłuwanie bez wkładania dużej siły.

Cechy:

  • Nakłuwanie mięsa skraca czas smażenia, grillowania nawet do 50%,
  • ułatwia przenikanie marynat i przypraw,
  • zmiękcza włókna mięsa,
  • ogranicza zmniejszanie się objętości potraw podczas pieczenia,
  • niezbędny dodatek dla miłośników grillowania i mięsiw.
580-027
2 Przedmioty

Opis

Producent
Browning/Umarex, Niemcy
phone
phone