• Nowy

Nakłuwacz do mięs Browin z zabezpieczeniem

39,90 zł
Brutto

 

 ✭ Kurier 17zł   ✭ Paczkomat 13zł

Nakłuwacz do mięsa Browin z zabezpieczeniem to dodatek kuchenny, pozwalający na przygotowanie soczystych steków oraz odpowiednie skruszenie czerwonego mięsa. Model wyposażony w 56 ostrzy ze stali nierdzewnej oraz blokadę chroniącą przed przypadkowym wysunięciem kolców.

Przygotuj idealne mięso

Nakłuwanie mięsa znacząco skraca czas jego smażenia i pieczenia. Zastosowanie nakłuwacza powoduje także, że przyprawy głębiej wnikają w mięso, co oczywiście poprawia jego smak i aromat. Mięso można także nakłuwać przed peklowaniem i marynowaniem.

Potrawy stają się dużo bardziej wyraziste oraz kruche. Nakłuwacz przyspiesza gotowanie, smażenie, oraz grillowanie potraw. Mięso zachowuje swoje soki, jest smaczniejsze, kruche i bardziej wyraziste. Nakłuwacz do mięsa jest przydatny w codziennym przygotowywaniu posiłków oraz sezonie grillowym.

Prosty w użytkowaniu

Użytkowanie nakłuwacza jest niezwykle proste. Wystarczy przyłożyć tłuczek do porcji mięsa i wciskać na całej powierzchni. Ostrza wykonane ze stali nierdzewnej, która nie przenosi smaków i jest odporna na korozję. Siekacz Browin ma wygodny korpus z polimeru, co zapewnia wygodę i umożliwia nakłuwanie bez wkładania dużej siły. Blokada wysunięcia ostrzy (pokrętło w górnej części) zapewnia bezpieczne użytkowanie i przechowywanie.

Cechy:

  • Nakłuwanie mięsa skraca czas smażenia, grillowania nawet do 50%,
  • ułatwia przenikanie marynat i przypraw,
  • zmiękcza włókna mięsa,
  • ogranicza zmniejszanie się objętości potraw podczas pieczenia,
  • niezbędny dodatek dla miłośników grillowania i mięsiw,
  • idealnie sprawdzi się do steków, piersi z kurczaka oraz sznycli.
     
580-026
4 Przedmioty

Opis

Producent
Browin, Polska
phone
phone