- Nowy
Herbertz japoński nóż kuchenny Sashimi 205mm (347121)
168,00 zł
Brutto
✭ Kurier 17zł ✭ Paczkomat 13zł
Sashimi - tradycyjny nóż japoński zwany również Yanagiba, został stworzony do wyrobu tradycyjnego sushi, czy sashimi, świetnie sprawdza się w tradycyjnej europejskiej kuchni. Doskonale porcjuje, filetuje, ściąga skórę a dzięki jednostronnemu ostrzeniu również kroi w cieniutkie plastry. Wyprodukowany w Japonii.
Głownia - wykonana z niskowęglowej stali nierdzewnej 420J2.
Rękojeść - z naturalnego niemalowanego dębu japońskiego. Zamocowany na rękojeści pierścień zapobiega wysunięciu się klingi.
Nóż zapakowano w tekturowe prezentowe pudełko.
O We ship to EU countries.
347121
1 Przedmiot
Opis
- Materiał rękojeści
- dane do uzupełnienia
- Blokada
- dane do uzupełnienia
- Rodzaj noża
- dane do uzupełnienia
- Waga
- dane do uzupełnienia
- Materiał głowni
- dane do uzupełnienia
- Długość głowni
- dane do uzupełnienia
- Grubość głowni
- dane do uzupełnienia
- Długość całkowita
- dane do uzupełnienia
- Szlif głowni
- dane do uzupełnienia
- Sposób otwierania
- dane do uzupełnienia
- WEW-Translate
- PZ EN